Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر در نشست شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اوج گرفتن آمار ابتلا، بستری‌ها و فوتی‌ها از ۱۷ خردادماه، بیان کرد: آمار فوتی‌ها از ۱۷ خرداد اوج گرفت و تعداد فوتی‌ها تاکنون در استان بوشهر از ۴۸۰ مورد فراتر رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه اوج بستری‌ها و فوتی‌ها در فصل گرمای تابستان محقق شده است افزود: تاکنون برای بیماری کرونا دارو و واکسن کشف نشده و تنها راه مصون ماندن از این ویروس رعایت ضوابط بهداشتی است.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه تمامی نظام آموزشی در جهان تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته‌اند، عنوان  کرد: شعار آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید این است که باید در مقابله با این ویروس انعطاف داشته باشیم و همه عاقلانه و دور از احساسات مصونیت‌های لازم را ارائه کنند.

بیشتر بخوانید

تصمیم نهایی درباره بازگشایی مدارس چه می‌شود؟

گراوند با اشاره به پشت سر گذاشته شدن مراحل و مناسبت‌های مختلف در عرصه مقابله با کرونا از جمله سال تحصیلی گذشته، ایام نوروز، مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: همکاری هیئت‌های مذهبی در برگزاری مراسم دهه نخست ماه محرم در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ستودنی است چرا که عزاداران حسینی خوب و موفق عمل کردند.

او با تاکید بر تبعیت از تصمیمات ستاد ملی کرونا در سال تحصیلی جدید گفت: در سال تحصیلی جدید در برنامه‌های آموزشی و بازگشایی مدارس باید بر اساس تصمیمات ستاد ملی کرونا عمل شود.

استاندار بوشهر برقراری ارتباط معلم با دانش‌آموز در راستای تعلیم و تربیت در سال تحصیلی را امری مهم و ضروری دانست و تاکید کرد: تاثیر معلم بر تربیت دانش‌آموزان بیشتر از خانواده‌ها است که پیوند و ارتباط دانش‌آموز و معلم در پاسخگویی به مشکلات و نیاز‌های آنان باید مورد توجه قرار گیرد.

گراوند با بیان اینکه مدارس مناطق و شهرستان‌های با وضعیت قرمز تعطیل است، بیان کرد: هر چند وضعیت کرونایی شهرستان‌ها و مناطق شکننده است و ثابت نیست، ولی باید سخت‌گیری‌های لازم در بازگشایی مدارس در پیشگیری از کرونا مورد توجه قرار بگیرد.

او اجرای برنامه‌های آموزشی دانش‌آموزان را بر اساس تصمیمات ستاد ملی کرونا و شرایط مناطق و شهرستان‌ها دانست و بیان کرد: باید متناسب با شرایط و وضعیت کرونایی شهرستان‌ها در سال تحصیلی مورد توجه قرار بگیرد.

استاندار بوشهر با تاکید بر حل مشکل زیرساخت‌های اینترنتی در نقاط مشکل‌دار روستایی، عشایری و محروم گفت: برای دسترسی لازم مردم به ویژه دانش‌آموزان از سیستم اینترنت، باید مشکلات مناطق روستایی و عشایری بررسی و در کوتاه‌ترین زمان برطرف شود.

گراوند همکاری صدا و سیما با آموزش و پرورش را مورد تقدیر قرار داد و افزود: هر منطقه‌ای نیاز است باید صدا و سیمای استان بوشهر برای آموزش دانش آموزان همکاری لازم را ارائه کند.

او با اشاره به برگزاری آموزش در سال تحصیلی جدید از طریق فضای مجازی ادامه داد: دانش‌آموزان بی‌بضاعتی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار دارند ابزار لازم برای استفاده از شبکه آموزشی آموزش و پرورش باید از سوی این نهاد‌ها تامین شود.

استاندار بوشهر با تاکید بر تامین ابزار مورد نیاز دیگر دانش‌آموزان بی‌بضاعت در استفاده از فضای مجازی در سال تحصیلی گفت: در این راستا باید تامین نیاز این دانش‌آموزان در تهیه ابزار آموزشی برای استفاده از فضای مجازی مورد توجه قرار بگیرد.

گراوند تامین آب و برق آشامیدنی مدارس را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: همکاری شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، شورا‌های شهر و روستا در تامین مایع شستشو دانش آموزان و ضدعفونی کلاس‌ها مورد تاکید است.

او با بیان اینکه ۴۵ درصد فوتی‌های کرونایی استان بوشهر دارای بیماری زمینه‌ای قلبی و عروقی بودند گفت: تحرک و ورزش می‌تواند از پیشگیری به بیماری‌های قلبی و عروقی و چاقی فراهم کند که باید فضا و شرایط برای تحرک دانش‌آموزان مورد توجه قرار بگیرد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا بازگشایی مدارس ضوابط بهداشتی فضای مجازی مورد توجه قرار بگیرد سال تحصیلی جدید استاندار بوشهر آموزش و پرورش دانش آموزان استان بوشهر شهرستان ها فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۵۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • مسابقات مرحله استانی قرآن، عترت و نماز در دیلم برگزار شد
  • سیلی که آرزوهای دانش آموزان را با خود برد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت